Contact

Ijzerstraat 10/0101
B-8000 Brugge
West-Vlaanderen

> > Route

E info@vertaalservicegv.be

Over Vertaalservice GV

Over Vertaalservice GV

Vertaalservice GV is een klein, efficiënt en flexibel vertaalbureau regio Brugge. Deze toeristische, cultuurhistorische stad in België wordt gekenmerkt door een smeltkroes van talen. Een uitstekende ligging voor een vertaalbureau, dat gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende domeinen.

Vertalers

Onze vertalers spelen in op de wensen en noden van de klant. Wilt u een vertaling van het Engels in het Duits of van het Nederlands in het Duits, wenst u een revisie, aanpassing, legalisatie of beëdiging van een bepaalde tekst/vertaling, bij ons is dit geen probleem! Hier geldt de leuze: klant is koning!

Dankzij de nodige ervaring en de opgebouwde kennis leveren we uw vertalingen af binnen de gewenste termijn en volgens de opgegeven lay-out.

We werken met degelijke vertalers die al geruime tijd aan het werk zijn en gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden. De vertalers gaan nauwkeurig en zorgvuldig te werk. Alle mogelijke achtergrondinformatie wordt opgespoord bij de meest complexe materie.

Vertalingen

Vertalingen worden meermaals gereviseerd en gecorrigeerd. Op die manier garanderen we u een correcte vertaling in de gewenste talen.

Als klant bepaalt u de deadline en daarbij leggen we ook de nodige flexibiliteit aan de dag. De levering van de gevraagde vertaling gebeurt stipt per e-mail, fax of post. De prijs, leveringstermijn en de randvoorwaarden voor een vertaling worden in gezamenlijk overleg bepaald.

U belt ons, mailt ons, stuurt ons een fax en binnen de kortste tijd ontvangt u de nodige informatie voor het specifieke vertaalwerk (zie informatieformulier).

We danken u alvast voor uw interesse in onze vertaaldiensten. U mag altijd vrijblijvend een algemene prijsaanvraag indienen en dan ontvangt u zo snel mogelijk onze reactie.

  

Blijf op de hoogte

Belangrijke updates, trends, nieuws...

De informatie die relevant voor u is, ontvangt u via onze nieuwsbrief.

 

Tevreden uitspraak

Wij hebben reeds verscheidene zaken laten vertalen in verschillende talen en zijn altijd zeer tevreden geweest over de geleverde service. De vertalingen werden altijd vlot uitgevoerd aan een correcte prijs. Wij zullen daarom in de toekomst steeds beroep blijven doen op uw diensten.

Mvg

Dimitri Thirion - Betty Devos
Hotel Jan Brito - Directie
Freren Fonteinstraat 1
B-8000 Brugge
Tel.: 00.32.50.33.06.01
Fax: 00.32.50.33.06.52
www.janbrito.com