Contact

Julius Dooghelaan 121
B-8310 St. Kruis (Brugge)
West-Vlaanderen

> > Route

T & F +32(0)50 67 86 76
E info@vertaalservicegv.be

Vakgebieden

Vakgebieden

De vakgebieden strekken zich uit van de culturele, literaire en commerciële sector naar de meer gespecialiseerde domeinen zoals o.a. de:

  • Juridische sector
  • Algemene technische sector
  • Algemene medische sector
  • Financiële sector
  • Transportwezen
  • ...

 

Meer concreet gaat het hier om de vertaling van verslagen, rapporten, bestekken, websites, pdf's, wetenschappelijke en commerciële brochures, aanvragen in verband met adoptie, diploma's, brieven van advocaten, handleidingen, artikelen en teksten over mode, poëtische teksten, medische berichten, filosofische teksten, enz.

Zoals u kunt zien, betreft het een brede waaier van documenten die in de genoemde talen tegen gunstige tarieven worden vertaald en stipt worden verstuurd per e-mail, fax of post.

  

Blijf op de hoogte

Belangrijke updates, trends, nieuws...

De informatie die relevant voor u is, ontvangt u via onze nieuwsbrief.

 

Tevreden uitspraak

Wij hebben reeds verscheidene zaken laten vertalen in verschillende talen en zijn altijd zeer tevreden geweest over de geleverde service. De vertalingen werden altijd vlot uitgevoerd aan een correcte prijs. Wij zullen daarom in de toekomst steeds beroep blijven doen op uw diensten.

Mvg

Dimitri Thirion - Betty Devos
Hotel Jan Brito - Directie
Freren Fonteinstraat 1
B-8000 Brugge
Tel.: 00.32.50.33.06.01
Fax: 00.32.50.33.06.52
www.janbrito.com

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.